06 травня 2021

Lidl Ireland випустить набори для тестування на антитіла COVID-19

Lidl Ireland випустить набори для тестування на антитіла COVID-19
1071

Торгівельна мережа Lidl Ireland оголосила, що з 7 травня планує запустити продажі наборів для тесту на антитіла COVID-19 у своїх магазинах по всій країні.

Пакет, вартість якого становить 24,99 євро, включає п'ять тестових наборів і буде доступний у 168 торгових точках Lidl по всій Ірландії.

Продажі обмежені п’ятьма упаковками на кожного покупця.

Коментуючи це оголошення, генеральний директор Lidl в Ірландії та Північній Ірландії Дж. П. Скаллі сказав: «З моменту початку пандемії нашим пріоритетом було здоров'я та безпека наших колег та клієнтів. Ми раді додати ці тести до нашого асортименту, сподіваючись, забезпечити певний спокій покупцям у той час, коли країна почне відкриватися і прогресувати в рамках програми вакцинації».

З початку пандемії рітейлер представив безліч провідних захисних рішень у своїй мережі магазинів, регіональних розподільчих центрів та офісів.

Заходи включають інноваційні системи управління чергою, спеціальні години покупок для людей похилого віку та чат-бот WhatsApp для покупців, щоб перевірити відвідуваність магазинів у їх місцевій торговій точці.

Нещодавно Lidl отримала нагороду «Найкраща відповідь роздрібного продавця на COVID-19» на премії Irish Quality Food Awards за заходи, вжиті компанією для боротьби з пандемією.

Читайте також: Lidl Portugal почала продажі свого першого сертифікованого веганського вина

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також