02 червня 2021

Zalando відкриє чотириповерховий магазин в Берліні

Zalando відкриє чотириповерховий магазин в Берліні
1158

Уже відомо, що магазин, розташований неподалік від знаменитого бульвару Курфюрстендамм, матиме понад 1000 кв. метрів торгових площ, розташованих на 4-х поверхах. Відвідувачам запропонують широкий вибір дизайнерських брендових речей зі знижками до 70%, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Це буде вже другий магазин Zalando в Берліні. Перший, розташований у районі Кройцберг, запрацював у 2012 році й користується високою популярністю в місцевих жителів. За словами Дороті Шенфельд, керуючого директора Zalando Outlets, компанія відчуває особливий зв'язок із Берліном, адже саме з цього міста почалася її діяльність.

Всього ж на сьогодні рітейлер, заснований у 2008 році, має вже 12 торгових точок по всій Німеччині. Вони прекрасно доповнюють інтернет-магазин компанії, яка спочатку спеціалізувалася виключно на онлайн-торгівлі. У фізичні торгові точки відправляються товари, що залишилися в невеликій кількості, мають незначні дефекти або предмети з попередніх колекцій.

Згідно з офіційною заявою, до кінця 2022 року Zalando планує відкрити ще два магазини. На цей раз - в Мюнхені і Нюрнберзі. Потреба у фізичних торгових точках у компанії зростає в міру розширення самої компанії, справи якої йдуть сьогодні дуже добре. Так, у першому кварталі 2021 року її виручка збільшилася майже на 47% - до 2,2 мільярда євро.

Читайте також: Глава Zalando уйдёт в отставку ради карьеры жены

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також