03 червня 2021

Ferrero оновлює Хартію пальмової олії

Ferrero оновлює Хартію пальмової олії
1566

Напередодні Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, що відбувся 5 червня, Ferrero оновила свою Хартію пальмової олії, окресливши свої амбіції зі створення галузі виробництва пальмової олії, яка є "корисною як для людей, так і для природи", повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESMMagazine.

Вперше оголошена у 2013 році, Хартія пальмової олії послужила рушієм для розвитку Ferrero відповідального ланцюжка поставок пальмової олії.

Оновлений статут базується на знаннях та ідеях, отриманих компанією завдяки співпраці із зацікавленими сторонами на всіх рівнях - від постачальників до НУО та академічних партнерів.

Earthworm Foundation, некомерційна організація, орієнтована на вдосконалення ланцюгів створення вартості, допомогла Ferrero розробити новий статут.

З 2015 року Ferrero постачає стійку пальмову олію, яка на 100% сертифікована RSPO, відокремлена та простежується назад до плантацій.

Оновлений статут окреслює подальші дії, які слід вжити для вирішення трьох стратегічних сфер, визначених як критично важливі.

Перша - це побудова більш справедливого та всеохоплюючого ланцюжка вартості пальмової олії та покращення умов праці фермерів.

По-друге, компанія пообіцяла взяти на себе зобов'язання "не вирубувати ліси". Воно включає заборону використання вогню для очищення земель, забезпечення захисту лісів та природних середовищ існування, а також використання системи супутникового моніторингу для виявлення потенційних вирубок лісів по всьому ланцюжку поставок.

Нарешті, група планує розвивати повністю прозорий підхід у ланцюжку створення вартості та вимагати від усіх постачальників дотримання стандартів групи.

Читайте також: Ferrero добилась признания WWF за устойчивость пальмового масла

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також