30 червня 2021

SPAR Австрія представляє асортимент органічного дитячого харчування

SPAR Австрія представляє асортимент органічного дитячого харчування
1155

Компанія SPAR Austria випустила новий асортимент органічного дитячого харчування, що підходить для немовлят віком від 5 до 12 місяців, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Асортимент продукції повністю органічний і містить інгредієнти, що походять з органічного або біодинамічного сільського господарства.

Біодинамічне сільське господарство спирається на більш езотеричні концепції, ніж на органічне, і характеризується особливо високими стандартами та рекомендаціями.

Окрім того, що циркулярна економіка не містить хімікатів та зосереджується на добробуті тварин, вона є важливим наріжним каменем у процесі біодинаміки.

Органічні продукти SPAR Austria Natur не містять цукру, солі та пальмової олії.

Завдяки чистому складу продуктів без ароматизаторів чи підсилювачів смаку та високоякісних інгредієнтів, діти та малюки можуть насолоджуватися чистим смаком широкого асортименту фруктів та овочів із загальною кількістю 19 різних артикулів.

У асортименті також пропонуються зернові SKU, призначені для малюків та немовлят. Сюди входять органічна цільнозернова манна крупа, органічний цільнозерновий овес тощо.

Органічні злаки мають високоякісну клітковину та вуглеводи, отримані з біодинамічного сільського господарства. Вони не містять жодного доданого цукру або солі і абсолютно не містять молочних продуктів.

Читайте також: Spar Austria повідомляє про зростання продажів продуктів харчування на 16%

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також