07 липня 2021

Volvo стане брендом електрокарів преміум-класу

Volvo стане брендом електрокарів преміум-класу
1099

Шведський автовиробник Volvo заявив, що трансформується в бренд електромобілів преміум-класу і стане міжнародним лідером ринку в сегменті електрокарів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-службу компанії.

Бренд представив модель Concept Recharge - «маніфест нового покоління електромобілів Volvo». За словами генерального директора Хокана Самуельссона, виробник буде «задовольняти зростаючий споживчий попит на повністю електричні автомобілі, які пропонують безперебійне інтернет-з'єднання, провідні в галузі стандарти безпеки і просунутий автопілот».

Компанія також відзначає, що збирається випускати машини з реальним запасом ходу удвічі більше, ніж у нинішніх електромобілів. Бренд розраховує продати 1,2 млн машин, серед яких щонайменше половину складуть електрокари.

Раніше компанія Tesla, конкурент Volvo, провела презентацію і представила новий електромобіль Model S Plaid. Ілон Маск у своїй промові заявив, що нова модель «швидше за будь-Porsche і одночасно безпечніше за будь-який Volvo». За його словами, вона може менше ніж за дві секунди розігнатися до 96,5 км/год, а швидкісний максимум машини перевищує 320 км/год.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також