16 вересня 2021

Представники компаній Alwark Group прийняли участь в економічному Литовсько-Миколаївському бізнес-форумі

Представники компаній Alwark Group прийняли участь в економічному Литовсько-Миколаївському бізнес-форумі
1835

Керівники компаній «Лінде Матіріал Хендлінг Україна» та «МНМ Україна», що входять до складу литовської Alwark Group, прийняли участь в економічному Литовсько-Миколаївському бізнес-форумі, що відбувся у середу 15 вересня одразу після урочистого відкриття  почесного консульства Литовської Республіки у Миколаєві.

На офіційне відкриття Консульства Литовської Республіки в Миколаєві, разом із послом та консулами Литви, було запрошено директора Linde Material Handling Ukraine Олександра Костирко, директора Mobile Heavy Machinery Ukraine Райвіса Вецкаганса та представника UAB Alwark Тадаса Блажевічюса. Діяльність новоствореного почесного Консульства Литовської Республіки в Миколаєві буде спрямована на розвиток економічних відносин між Литвою та Україною, а також на залучення інвестицій та допомогу розвитку бізнесу у Миколаївському регіоні.

Одразу після церемонії відкриття Консульства Литовської Республіки, в Миколаївській облдержадміністрації пройшов економічний Литовсько-Миколаївський бізнес-форум, на якому підприємства обговорили економічний, промисловий та інвестиційний потенціал як Миколаєва, так і Литовської Республіки, а також представили презентації своїх компаній. Зокрема, з боку Alwark Group було презентовано продукти та послуги ТОВ «Лінде Матіріал Хендлінг Україна» (вилочні навантажувачі та складська техніка ТМ Linde) та ТОВ «МНМ Україна» (промислове підйомно-транспортне обладнання)

«Лінде Матіріал Хендлінг Україна», що в серпні 2021 року увійшла до складу литовської Alwark Group, давно та успішно співпрацює з підприємствами Миколаївської області та має сервісну службу в даному регіоні», - говорить Олександр Костирко, директор компанії.

«Нашими клієнтами у Миколаївському регіоні є провідні підприємства, що виробляють напої, молочні продукти, пакування, будівельні матеріали, а також фермерські господарства, агропромислові компанії та овочесховища. Наша компанія продовжуватиме налагоджувати партнерські відносини із підприємствами у Миколаївському регіоні, постачаючи ефективне підйомно-транспорте обладнання та надаючи професійні сервісні послуги, щоб допомагати розвиватися бізнесу», - продовжує Олександр Костирко.

Інформація про компанію:

Компанія «Лінде Матіріал Хендлінг Україна», що входить до складу Alwark Group, є офіційним імпортером німецького виробника підйомно-транспортної техніки Linde МН в Україні, Грузії та Вірменії.

Компанія постачає повний спектр нового та вживаного обладнання Linde для обробки вантажів: вилочні навантажувачі, тягачі, складську техніку (електровізки, електроштабелери, річтраки, комплектувальники замовлень, вузькопрохідні штабелери), роботизовану техніку, навісне обладнання.

Також, компанія здійснює сервісне обслуговування техніки Linde по всій території України, постачає оригінальні запчастини, пропонує фінансові рішення для придбання техніки, послуги оренди навантажувачів, а також рішення з управління парком техніки, безпеки і допомоги оператору навантажувача.

Читайте також: У компанії Linde Material Handling Ukraine змінився склад акціонерів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також