29 вересня 2021

Світове виробництво органічної бавовни б'є рекорд у 2021 році

Світове виробництво органічної бавовни б
1672

Некомерційна організація Textile Exchange представила щорічний звіт, присвячений ринку органічної бавовни. У 2021 році обсяг виробництва екологічного сировини практично подвоївся, повідомляє TradeMaster.UA.

Згідно зі .статистикою Textile Exchange, світові гравці моди при виборі стійких матеріалів віддають перевагу на сьогоднішній день органічній бавовні. Індустрія органічного волокна безперервно зростала з 2015 року і у 2019 році здійснила найбільший стрибок за десятиліття, склавши 239 787 тонн.

У 2020 році світове виробництво органічної бавовни налічувало майже 250 000 тон, що на 10 000 тонн більше, ніж у попередньому році. Аналітики очікують нових рекордів від індустрії у 2021 році. За прогнозами, світове виробництво зросте до кінця року на 48% до майже 400 000 тон органічного бавовни.

Зростання привласнених сертифікатів Global Organic Textile Standard (Gots) склав 34%. Незважаючи на позитивну динаміку, частка органічного бавовни в загальному обсязі бавовняного сирцю становить менше 1%.

Лідером з виробництва, а також за приростом, органічної бавовни є Індія - на частку регіону припадає 50% від загального обсягу виробництва. Друге місце поділяють Китай і Киргизстан з частками по 12%. Незважаючи на високу позицію за сумарним обсягом виробництва, Китай став єдиним експортером на світовому ринку, чиї показники зростання знизилися.

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також