12 жовтня 2021

Nestlé скорочує вміст цукру і солі у своїх продуктах

Nestlé скорочує вміст цукру і солі у своїх продуктах
1505

Компанія Nestlé оголосила про намір виключити зі свого продукції приблизно 59 млн чайних ложок цукру і 3 млн чайних ложок солі, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

До кінця 2021 року в продуктах Coco Shreddies, Frosted Shreddies, Honey Cheerios, Nesquik, Cookie Crisp і Golden Nuggets буде на 16% менше цукру і на 50% менше солі.

Компанія дотримується поетапного підходу, у результаті якого в період з 2010 року поступово знижується вміст солі і цукру у всіх продуктах. Ці зміни є частиною довгострокової реформи бізнесу.

Coco Shreddies, Frosted Shreddies, Honey Cheerios, Nesquik, Cookie Crisp і Golden Nuggets також приєднаються до Shredded Wheat, Shreddies Original і Multigrain Cheerios і будуть класифікуватися як продукти без високого вмісту жиру, цукру і солі (non-HFSS) відповідно до британської моделі профілювання поживних речовин.

«Зниження вмісту цукру і солі, якого ми добилися цього року, свідчить про нашу довгострокову прихильність і амбітні планах щодо підвищення поживної цінності наших злаків», - сказав глобальний віце-президент Cereal Partners у Великобританії й Океанії Геррі Екклз.

Читайте також: Nestlé: «Більшість наших продуктів нездорова»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також