29 жовтня 2021

IKEA у Південно-Східній Європі виділяє понад мільйон євро на винагороди для своїх співробітників

IKEA у Південно-Східній Європі виділяє понад мільйон євро на винагороди для своїх співробітників
1830

Ingka Group, котра керується намірами створити краще повсякденне життя для багатьох людей, вирішила винагородити понад 170 000 своїх співробітників по всьому світу, у тому числі й в Україні, адже саме вони є рушієм всього, що робить компанія. Співробітники, котрі працюють в компанії не пізніше як з 31 серпня цього року, отримають фінансову винагороду від IKEA у Південно-Східній Європі за всі зусилля, докладені під час пандемії. Загальна сума, виділених на винагороди коштів, становитиме 1 038 000 євро. Виплата буде здійснена в січні 2022 року, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Із самого початку пандемії ми намагалися підтримувати наших співробітників відповідно до наших цінностей та гуманістичного підходу. Ця винагорода – ще один крок у цьому напрямку», – сказала Вікторія Новохацьки, менеджерка з персоналу в IKEA в Україні.

«Наші співробітники доклали неймовірних зусиль, щоб збільшити онлайн-продажі та налаштувати роботу як магазину, так і пунктів видачі товарів згідно з епідеміологічними заходами. Ми хочемо подякувати їм за самовідданість, сміливість, зусилля, за внесок у створення кращого повсякденного життя для багатьох людей та у досягнення чудових результатів IKEA в Україні», – сказав Флоріан Меллє, менеджер IKEA в Україні.

Крім одноразового фінансового подарунка, IKEA раніше запустила кампанію «Як ви?» («Are you OK?»), спрямовану на підвищення обізнаності про важливість ментального здоров'я під час пандемії. Співробітникам надали додатковий оплачуваний вихідний (Me-day) і подарункову картку IKEA на суму 50 євро. Крім того, IKEA запровадила дві програми для співробітників, які зіткнулися з наслідками COVID-19:  Програму допомоги працівникам IKEA, яка забезпечує цілодобову психологічну підтримку в різних сферах та юридичні консультації, та Фонд солідарності IKEA, який надає фінансову підтримку.

Читайте також: IKEA відкриє гігантський магазин на місці Topshop у центрі Лондона

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також