26 листопада 2021

Акції Alibaba впали на 16%

Акції Alibaba впали на 16%
1787

25 листопада 2021 року Акції Alibaba (BABA US) впали на 16% протягом 3 днів після публікації фінансових результатів у третьому кварталі, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

Компанія повідомила про прибуток у третьому кварталі у розмірі 11,20 юаня на акцію, що на 1,24 юаня гірше, ніж консенсус S&P Capital IQ у 12,44 юаня. Виторг виріс на 29,4% на рік, до 200,69 млрд юанів проти 204,97 млрд юанів, згідно з консенсусом S&P Capital IQ.

Прогноз на 2022 фінансовий рік також виявився негативним.

«Падіння паперів Alibaba прискорилося на тлі посилення конкурентного середовища в галузі та посилення регуляторних заходів у Китаї. Другий квартал поспіль компанія не виправдала очікувань щодо виручки, що свідчить про уповільнення зростання і змушує інвесторів продавати акції. Проблема ускладнюється тим, що компанія наростила капітальні витрати в деяких непрофільних сегментах, наприклад, Taobao Deals і Community Marketplace. Це також негативно впливає на фінансові результати. Для реального руху акцій нагору, на який багато хто чекає вже кілька місяців, знадобиться реальне поліпшення показників і більш доброзичливе ставлення китайських регуляторів до компанії. Це може зайняти кілька кварталів», - зазначають аналітики.

Читайте також: Alibaba створить мережу «розумних» складів у Південно-Східній Азії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також