29 листопада 2021

Пішов з життя креативний директор Louis Vuitton Вірджіл Абло

Пішов з життя креативний директор Louis Vuitton Вірджіл Абло
1242

Креативний директор Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) та засновник бренду Off-White Вірджіл Абло помер у віці 41 рік. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на офіційну сторінку дизайнера в Instagram.

Протягом останніх двох років Абло боровся з рідкісною й агресивною формою раку – серцевою ангіосаркомою, зазначено у публікації. Діагноз Абло було поставлено у 2019 році, проте він приховував його від громадськості.

Свій шлях в індустрії моди він розпочав у 2006 році зі стажування у Fendi. Пізніше він відкрив RSVP Gallery та магазин чоловічого одягу, а також став креативним директором репера Каньє Веста. У 2011 році обкладинка альбому Jay-Z та Уеста Watch the Throne взяла нагороду на премії «Греммі» за найкраще оформлення музичного запису.

У 2012 році Абло відмовився від співпраці з музикантом та створив бренд Pyrex Vision. До першої колекції увійшли сорочки від Ralph Lauren, на які модельєр наніс власні малюнки – після зміни дизайну їхня ціна зросла в кілька разів. Так, куплені Абло сорочки за $40 продавалися за $550.

Модельєр заснував бренд Off-White у 2013 році, а в березні 2018 року обійняв посаду креативного директора чоловічих колекцій Louis Vuitton. Тоді ж журнал Time включив Абло до топ-100 найвпливовіших людей світу.

Читайте також: Вартість 100 найдорожчих брендів світу досягла $ 2,3 трлн

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також