08 грудня 2021

Nestlé підтримує пілотний європейський проект перекваліфікації

Nestlé підтримує пілотний європейський проект перекваліфікації
1330

Nestlé приєдналася до португальського уряду, громадянського суспільства та ділових партнерів у пілотному проекті підвищення кваліфікації для подолання безробіття. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Ця ініціатива є першою в рамках програми Reskilling 4 Employment (R4E), яка має на меті перекваліфікувати мільйон дорослих людей різного віку в Європі до 2025 року.

Португальський пілотний проект розпочнеться в січні 2022 року в Інституті зайнятості та професійної підготовки (IEFP) у Порту.

Nestlé очолює «Промислову лабораторію», присвячену на першому етапі спеціальному навчанню техніків з технічного обслуговування – електричних та механічних.

Виробник співпрацював з IEFP для розробки курсу, надаючи теоретичну і практичну на прикладі своєї фабрики Avanca.

Продовольчий гігант буде керувати потоком, ділитися інформацією, знаходити інших партнерів, які могли б приєднатися до лабораторії, а також забезпечуватиме стажування, наставництво, відвідування фабрик тощо.

Програмою R4E в Португалії керують Sonae, SAP, Nestlé та IEFP у співпраці з Міністерством праці, солідарності та соціального забезпечення й іншими компаніями приватного сектору.

R4E був запущений Європейським круглим столом для промисловості (ERT), щоб сприяти перекваліфікації професіоналів для цифрового та кліматичного переходу.

Інші пілотні проєкти готуються в Іспанії та Швеції.

Відібрані кандидати отримають доступ до програми інтенсивного навчання, яка включає практичне навчання в умовах реальної роботи, а також підтримку в пошуку роботи після закінчення навчання.

Читайте також: Nestlé запускає R&D Акселератор у Лозанні

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також