15 грудня 2021

Global Logistics – найдинамічніша компанія в логістиці

Global Logistics – найдинамічніша компанія в логістиці
2565

26 листопада 2021 року в рамках «ХХVI Всеукраїнського Дня Логіста: Success stories у логістиці – 2021» вперше в Україні В2В медіа група TradeMasterGroup ініціювала Національну премію «Ukrainian Logistics Award – 2021».

Взяти участь у премії могла будь-яка компанія, що надає рішення та послуги з логістики. Зокрема оцінювали 3PL операторів, компанії сектору «експрес-доставки», транспортно-експедиторські компанії, що пропонують перевезення всіма видами транспорту, складських операторів, митних брокерів та учасники ЗЕД, постачальників IT-рішень для логістики та складського обладнання, а також інших учасників українського ринку логістичних послуг. Кожна із компаній могла взяти участь у 16 номінаціях – «Прорив у логістиці», «Найефективніша логістична компанія», «Найкращий логістичний перевізник», «Інноваційна логістична компанія», «Надійний партнер у логістиці», «Найдинамічніша компанія в логістиці», «Лідер галузі», «Найкраща комплексна логістична компанія», «Найактивніша логістична компанія» та інших.

У номінації «Найдинамічніша компанія в логістиці» перемогла компанія Global Logistics. Оцінка учасників проводилась на основі даних про діяльність компанії за підсумками поточного року. Визначення переможців Національної премії включало заочну оцінку заявок, аналіз статистичної інформації, отриманої з відкритих джерел та за запитами до профільних відомств, а також оцінку партнерів, яким компанії надають свої послуги.

Global Logistics – це представництво американської логістичної компанії, що працює на ринках США, Канади, Мексики, України та ЄС і надає послуги транспортного аутсорсингу. Свою нагороду компанія Global Logistics отримала за активну роботу на ринку міжнародних вантажоперевезень, яку розпочала в Україні у 2021 році й за короткий термін змогла завоювати безліч лояльних клієнтів. Протягом року компанія успішно доставляє вантажі в Україну практично з усіх країн ЄС: Нідерландів, Польщі, Німеччини, Італії, Іспанії, Франції, Данії, Бельгії та інших. Щодня Global Logistics зростає і розвивається високими темпами, дотримуючись при цьому головного принципу – висока якість послуг та 100% клієнтоорієнтованість.

Виконавчий директор компанії Аліна Ганноцька під час нагородження зазначила: «Наше завдання зробити так, щоб клієнт міг доручити нам свою логістику й бути абсолютно впевненим, що робота буде зроблена якісно та відповідно до всіх світових стандартів».

Вітаємо Global Logistics з перемогою і бажаємо досягнення нових вершин!

 

Читайте також: Демократична логiстика транснацiонального рівня від Global Logistics

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також