15 грудня 2021

Знаменитий магазин M&M's на Таймс-сквер продається за $200 млн

Знаменитий магазин M&M
1499

Компанія Paramount Group, у партнерстві з інвестиційним трастом, готові заплатити понад 190 млн. доларів за торгові площі, на яких розташовується знаменитий магазин M&M's World на Манхеттені. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Wall Street Journal.

Компанія Sherwood Equities, що володіє будинком, виставила площі на продаж ще у 2019 році, але через пандемію пропозицій від покупців не було.

Знаменитий магазин M&M's World було відкрито на Таймс-сквер у 2006 році. Загальна площа трирівневого торговельного простору становить близько 2300 кв. м. Термін оренди торгової площі спливає у 2036 році.

Експерти вказують на те, що ринок торгівельної нерухомості відновлюється, й інвестори знову цікавляться преміальними об'єктами. Так, у вересні 2021 року за 190 млн доларів було продано будинок на П'ятій Авеню, в якому розташовуються Duane Reade і UGG, а в червні японський бренд одягу Uniqlo придбав за 160 мільйонів доларів будинок на Бродвеї, 546, в якому з 2006 року знаходиться його флагманський магазин.

Приплив туристів та офісних працівників вдихнув таке необхідне життя в основні торгові коридори Нью-Йорка, хоча інтенсивність купівельного трафіку в більшості локацій, як і раніше, відстає від докризових показників.

Читайте також: «Топи» найбільших компаній влаштували найбільший за багато років розпродаж акцій

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також