23 грудня 2021

Carrefour посилить партнерство з Everli

Carrefour посилить партнерство з Everli
1896

Після плідної співпраці в Італії та Польщі Carrefour тепер також використовуватиме службу доставки Everli на домашньому ринку у Франції, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Завдяки розширеній співпраці французькі гіпермаркети та супермаркети Carrefour також будуть доступні на Everli. Мережа супермаркетів є першим національним дистриб’ютором, який приєднався до платформи Everli у Франції, що була запущена на початку цього року. Продуктовий сервіс уже працює в Бордо, Греноблі, Ліллі, Ліоні, Монпельє, Нанті, Ніцці, Ренні, Страсбурзі та Тулузі, і планує розширити його наступного року.

Carrefour і Everli запропонують споживачам на вибір до 20 000 продуктів, включаючи багато свіжих продуктів, таких як хліб, м'ясо, риба та сир. Everli має розгалужену мережу покупців, які можуть вибрати продукти з магазину та доставити їх споживачеві в той же день.

У Ліоні та Парижі Carrefour раніше запустила власну службу персональних покупців Ok Market!. Служба працює з вересня.

Ця нова угода також надає Everli доступ до деяких технологічних та аналітичних інструментів рітейлера, таких як Carrefour Links, які можуть, наприклад, забезпечити більш персоналізований підхід і краще зрозуміти потреби клієнтів Carrefour на платформі.

Читайте також: Власники мереж Auchan та Carrefour продовжують вести переговори

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також