10 січня 2022

Аудиторія рекламного сервісу Microsoft досягла мільярда користувачів

Аудиторія рекламного сервісу Microsoft досягла мільярда користувачів
973

Рекламна мережа Microsoft у 2021 році подолала рубіж у мільярд людей. Реклама транслюється на сайтах Outlook.com, AOL, Yahoo, Microsoft News (MSN.com), повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на MediaPost.

Згідно з дослідженням компанії GlobalWebIndex, у третьому кварталі 2021 року 64% американських користувачів Windows переглядали рекламу в Microsoft. У цьому аудиторія сервісу досить представницька. Так, 57% мають вищу освіту, 21% є підприємцями, а 20% займають відповідальні посади у своїх компаніях. Ці споживачі мають більш високу схильність до покупок, зазначили в корпорації.

Виторг від реклами Microsoft за рік зріс на 10%. Раніше компанія заявила, що купує підрозділ програматик-реклами Xandr у телекомунікаційного холдингу AT&T. Купівля розширить бізнес діджитал-реклами компанії, надавши клієнтам доступ до ринку ТВ-реклами.

У листопаді Microsoft запустила новий маркетинговий інструмент Microsoft Customer Experience Platform у лінійці продуктів Dynamics 365. За допомогою технології штучного інтелекту він прогнозує бізнес-показники за ключовими метриками: CLV (довічна цінність клієнта), відтік, схожість та інтереси.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також