11 січня 2022

ОKKO Group інвестував понад 60 мільйонів гривень у Херсонський НПК

ОKKO Group інвестував понад 60 мільйонів гривень у Херсонський НПК
1195

Холдинг OKKO Group уже вклав понад 60 мільйонів гривень у Херсонський нафтоперевалювальний комплекс, придбаний рік тому. За цей період компанія модернізувала резервуарний парк та нафтобазу, що входить до складу НПК,  встановила нові пункти автоналиву, відновила пожежну водойму тощо. 

У 2021 році комплекс вже приймав танкери з дизельним пальним. У 2022 році компанія очікує на збільшення транспортного потоку. Зокрема, за рахунок того, що тут облаштовується й інфраструктура для розвантаження танкерів-бітумовозів. Зараз Херсонсьий НПК здатний приймати одночасно 2 танкери (обсягом по 6,5 тисяч тонн). Термін розвантаження одного танкера становить приблизно добу.

На території нафтобази, яка розташована за 4,5 кілометрів від гавані, компанія збудувала нову автоналивну естакаду із автоматизованою системою управління, яка може обслуговувати 6 машин одночасно, а також нову насосну станцію для неї. Оскільки до нафтобази підведено й залізничну колію, то тут діє також залізнична естакада для наливу у вагоно-цистерни.

«Ми отримали у власність об’єкт, у який роками ніхто нічого не інвестував. Тож перед нами постало непросте завдання – у максимально стислі терміни зробити його не тільки економічно ефективним, але й техногенно безпечним, – розповідає Василь Кіндій, керівник мережі нафтобаз ОККО. Значні обсяги робіт очікують на нас і в 2022 році. Але вже зараз можна говорити, що Україна отримала ще одну можливість для наповнення внутрішнього ринку нафтопродуктів – ресурсами з чорноморського і середземноморського регіонів».

Читайте також: ОККО збільшила парк газових модулів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також