12 січня 2022

JD.com відкрив перші роботизовані магазини у Нідерландах

JD.com відкрив перші роботизовані магазини у Нідерландах
1180

Китайський інтернет-рітейлер JD.com повідомив про розширення своєї присутності на європейському ринку із відкриттям перших повністю роботизованих магазинів у Нідерландах. Магазини працюють під брендом Ochama, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на CNBC.

Покупцям пропонується видача замовлень на конвеєрній стрічці за допомогою сканерів штрих-кодів. Замовлення в Ochama збираються спеціальними роботами. Замовити можна як товари для дому чи косметику, так і продукти харчування. Магазин також пропонує покупцям послугу доставки замовлень додому.

Як повідомили в прес-службі компанії JD.com, у найближчій перспективі в Нідерландах буде відкрито ще два подібні магазини - в Амстердамі та Утрехті. Таким чином, китайський рітейлер прагне нав'язати конкуренцію Amazon, який минулого року активно розвивався в США та Великій Британії, відкриваючи фізичні магазини.

Незважаючи на те, що основний прибуток JD.com генерує на ринку в Піднебесній, за останні роки компанія значно зміцнила свої позиції за межами країни. Зокрема, для міжнародних клієнтів рітейлер запустив платформу Joybuy.com. В даний час компанія веде пошук можливостей для розширення у Європі.

Читайте також: Зарубеж Бренд Esprit показав перший прибуток за чотири роки

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також