31 січня 2022

Apple отримала рекордний виторг у $123,9 млрд

Apple отримала рекордний виторг у $123,9 млрд
1470

Виторг Apple за перший квартал 2021-2022 фінансового року (закінчився 25 грудня) зріс на 11% порівняно з аналогічним періодом роком раніше і досяг $123,9 млрд. Це стало новим рекордом для компанії. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

Чистий прибуток Apple за минулий квартал збільшився майже на 20%, до $34,6 млрд. Найприбутковішим продуктом компанії залишається iPhone — виручка від його продажів виросла на 9%, до $71,6 млрд. Продажі Mac принесли компанії $10,8 млрд (+ 25%). Прибуток від iPad знизився на 14%, до $7,2 млрд.

"Рекордні результати цього кварталу стали можливі завдяки нашій найбільш інноваційній лінійці продуктів і сервісів за всю історію", - прокоментував ці показники глава Apple Тім Кук.

За попередніми даними, в четвертому кварталі 2021 Apple стала лідером продажів по всьому світу, обійшовши Samsung. Американська компанія також стала лідером на ринку смартфонів Китаю, чого їй не вдалося зробити протягом шести останніх років.

Bloomberg повідомляв, що восени 2022 року Apple проведе чергову презентацію своїх нових пристроїв, яка за кількістю прем'єр стане найбільшою в історії корпорації.

Читайте також: Apple стала найдорожчим брендом за версією Brand Finance

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також