01 лютого 2022

Walmart показала прототип «інтерактивного магазину» нового покоління

Walmart показала прототип «інтерактивного магазину» нового покоління
1609

Американський рітейл-гігант Walmart офіційно представив прототип "інтерактивного магазину", який зараз тестується в Спрінгдейлі, штат Арканзас. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Проєкт під назвою "Добре проведений час" включає такі оновлення, як покращене освітлення та використання торгового простору, динамічніші дисплеї, а також QR-коди та цифрові екрани для нових можливостей дослідження.

«У сьогоднішньому багатоканальному світі покупці, як і раніше, хочуть випробувати товар - помацати, помацати і спробувати. Тому ми прагнемо до того, щоб покупці відчували захоплення і гордість, роблячи покупки у нас», - прокоментували в прес-службі компанії.

Нові тестування проходять після редизайна торгових точок, який Walmart проводить протягом останніх років. Нові системи навігації з'явилися вже майже у 1000 магазинах під брендом Walmart після того, як компанія отримала величезну кількість позитивних відгуків від експертів і покупців.

Організація простору в новому магазині в концепції "Time Well Spent" чимось нагадує оновлений формат Target, запущений ще п'ять років тому та успішно експлуатований рітейлером.

У новому Walmart у Спрінгдейлі є, зокрема вітрини для візуалізації та тестування товарів, фірмові корнери за системою "магазин у магазині", повністю цифрові вітрини та система кодів з наданням інформації про додаткові товари та послуги.

На опублікованому на сайті Walmart відеоролику представлені, зокрема корнери таких світових брендів, як Gap, Reebok і Philips. У компанії зазначили, що перші результати тестування нового формату продемонстрували, що покупці "захоплені редизайном".

Експерти відзначають, що впровадження нових форматів з боку таких гігантів, як Walmart і Target становить своєрідну загрозу для інших рітейлерів, які не мають високого рівня мерчандайзингу. Магазини провідних торгових мереж поступово перестають бути торговими точками і перетворюються на "місця для вражень".

Читайте також: Walmart планує виробляти віртуальні товари та випускати криптовалюту та NFT

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також