24 березня 2022

Renault зупинила свою діяльність на росії

Renault зупинила свою діяльність на росії
1680

Французький автовиробник Renault зупинив роботу свого московського заводу та вивчає можливі варіанти щодо своєї частки в «АвтоВазі». У компанії дотримуються всіх вимог у рамках європейських санкцій проти росії. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на сайт виробника.

У компанії підкреслили, що європейські санкції проти росії, зокрема, мають на увазі заборону на постачання високотехнологічного обладнання та компонентів для його виробництва.

Зараз у холдингу вивчають можливі варіанти і мають намір ухвалити відповідальне рішення щодо 45 тисяч своїх співробітників на росії.

Компанія з 2005 року володіє виробничим майданчиком у Москві. Це завод повного циклу, на якому функціонують цехи зварювання, фарбування та збирання. На московському майданчику виготовляються моделі Kaptur, Duster та Arkana.

Раніше компанія Ford також призупинила свою діяльність на росії. BMW також повідомла, що припинить локальне виробництво та постачання своєї продукції. При цьому сервісне обслуговування автомобілів клієнтів із дотриманням усіх стандартів продовжиться. Про ті ж самі рішення попередили й інші автоконцерни, серед яких Volkswagen, Volvo, Audi, Skoda, Honda та Mazda.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також