26 квітня 2022

Meta готується відкрити свій перший роздрібний магазин

Meta готується відкрити свій перший роздрібний магазин
1030

Meta відкриє у США свій перший роздрібний магазин, у якому будуть продаватися VR-пристрої власного виробництва компанії. 9 травня двері для покупців відчинить Meta Store, який розташується в кампусі компанії в місті Берлінгейм у Каліфорнії. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

У магазині будуть представлені різні пристрої Meta, включаючи Portal, Meta Quest 2, а також Google Glass, Ray-Ban Stories, які будуть доступні для примірки з подальшим замовленням у продавця. Одночасно компанія змінює оформлення сайту Meta.com, відкриваючи нову вкладку для покупок онлайн та повноцінного знайомства з брендом.

Разом із Quest 2, у першому фізичному магазині Meta Store будуть представлені ігри, включаючи Beat Saber, Supernatural, GOLF+ та Real VR Fishing, пише Techcrunch.com.

Про плани відкриття роздрібного магазину минулого тижня повідомив засновник і голова корпорації Марк Цукерберг, який опублікував фото футуристичного торгового простору. Експерти зазначають, що компанія зацікавилася розвитком власних магазинів ще у 2020 році, запрошуючи користувачів ближче познайомитися не лише з власними VR-продуктами, але й із метавсесвітом загалом.

Головною ідеєю створення роздрібного формату Meta Store є бажання корпорації продемонструвати користувачам можливості власних пристроїв, а також зняти таємниці завіси з концепції матевсесвіту. Восени 2021 року Facebook змінила назву на Meta та пообіцяла інвестувати у розвиток технологій для метавсесвіту у 2022 році близько 10 млрд доларів.

Читайте також: Ілон Маск вперше очолив список найбагатших людей світу за версією Forbes

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також