13 травня 2022

Reuters: Українська залізниця встояла під ударами російського агресора

Reuters: Українська залізниця встояла під ударами російського агресора
1078

Через два з половиною місяця після початку війни стає зрозуміло, що російський агресор не зміг порушити роботу української залізниці, пише Reuters. Попри численні бомбардування, інфраструктура залишається практично неушкодженою на більшій частині території країни, а пасажирські потяги продовжують перевозити у середньому по 200 тисяч людей на день. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

Українська залізниця вимушена евакуювати біженців додатковими потягами, значно зросла кількість вантажів, однак графік руху порушується нечасто, переважно через пошкодження інфраструктури в результаті ракетних обстрілів.

Окрім того, залізничники перевезли понад 140 тисяч тонн продовольства від початку повномасштабного вторгнення. Зараз же головним завданням є перенаправлення експорту із заблокованих портів на залізницю через західний кордон.

Однак ворог зруйнував деякі важливі станції та мости, з початку повномасштабної війни з рф загинули понад 150 залізничників і ще приблизно стільки ж отримали поранення під час обстрілів, коли перебували на своєму робочому місці. 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також