24 травня 2022

«Ашан» може передати російський бізнес під зовнішнє управління

«Ашан» може передати російський бізнес під зовнішнє управління
1013

Французький продуктовий ритейлер «Ашан», шостий за обсягом виторгу гравець на російському ринку, розглядає можливість передачі бізнесу в країні-агресорці під зовнішнє управління. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

За деякими даними, управління бізнесом може перейти до структури Nhood. Компанія була створена альянсом ритейлерів «Ашан», «Леруа Мерлен» і «Декатлон» для управління об'єктами нерухомості та розвитку проєктів у сфері девелопменту. Теоретично, Nhood можна перереєструвати на росії й отримати в управління активи «Ашана».

За даними джерела, зараз у компанії ведуться обговорення можливого стратегічного рішення. Чи зміниться бренд торгової мережі внаслідок передачі управління – поки що невідомо.

У російському офісі «Ашан» неодноразово заявляли, що не планують зупиняти операційну діяльність на рф. На сьогоднішній день торговельна мережа «Ашан» продовжує працювати на російському ринку в штатному режимі. У продуктовому сегменті за час з початку останніх подій закрилася лише одна мережа - фінська Prisma. Одночасно продовжує працювати і Leroy Merlin. Мережа гіпермаркетів «Декатлон» почала закривати магазини у квітні.

Читайте також: Українські волонтери у партнерстві з Auchan Ukraine створили міжнародний гуманітарний проект Charity Hero

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також