25 травня 2022

У Давосі запропонували розробити «план Маршалла» для України ще до закінчення війни

У Давосі запропонували розробити «план Маршалла» для України ще до закінчення війни
1176

Наразі підписання будь-якої мирної угоди малоймовірне. Але вже зараз потрібно розпочинати роботи з відновлення зруйнованої інфраструктури на підконтрольних законній українській владі території. Про це у Давосі заявив президент Світового економічного форуму у Давосі Борге Бренде. Йдеться про початок розробки «плану Маршалла», тобто, програми відбудови та реконструкції України, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

«Я маю намір закликати до підготовки такого плану на щорічній зустрічі Всесвітнього економічного форуму в Давосі», - сказав Борге Бренде. Він наголосив, що є потреба у реконструкції застарілої інфраструктури, електромереж, доріг, шкіл, мостів тощо. У цьому процесі, на думку Борге Бренде, приватний сектор також має відігравати важливу роль.

Форум триватиме до четверга. У ньому беруть участь півсотні глав урядів п’ятдесяти та міжнародних організацій. Але вперше сюди не запросили жодного представника Росії.

- Виключення росії з Давоського форуму було правильним рішенням, - сказав президент Борге Бренде. Засновник ВЕФ Клаус Шваб додав, що «російська агресія в майбутньому буде описуватися як порушення повоєнного порядку, після холодної війни», а Давоський форум зробить усе можливе, щоб підтримати Україну.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також