26 травня 2022

3-й круглий стіл на тему Оптимізація транспортної логістики за часів воєнного положення відбудеться 27 травня

3-й круглий стіл на тему Оптимізація транспортної логістики за часів воєнного положення відбудеться 27 травня
1185

Керівники ланцюгів постачання та логісти запрошуються до участі 27 травня о 16:00 в 3-у круглому стілі на тему "Оптимізація транспортної логістики за часів воєнного положення".

За підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) вже проведено два насичених та потужних за контентом круглі столи, під час яких учасники обговорювали нагальні питання щодо кризис-менеджменту в логістиці, оптимізації роботи складу в умовах війни, перерозподілу складських потоків, розглянули нові підходи до управління ланцюгами постачання, перебудови роботи продовольчих мереж у період війни та багато ін.

В програмі 3-го круглого столу прийматимуть участь логісти-практики з провідних компаній України, які вже пройшли шлях з оптимізації процесів транспортування продукції в умовах воєнного положення та бойових дій і поділяться з учасниками власним досвідом, успішними кейсами та перевіреними порадами.

- Про оптимізацію затрат на перевезення в умовах війни, на чому можливо економити, з якими труднощами зіткнулися в перші дні війні, що робили для пошуку водіїв та як організовували роботу при нестачі робітників - розкаже Олександр Бабай, директор з логістики Fozzy C&C ТОВ "Експансія".

- Питання пошуку нових перевізників и нових маршрутів, перебудови логістичних ланцюгів поставки, практичний досвід і поради - висвітлить Володимир Дудін, директор з логістики Володимир-Волинської птахофабрики, ТМ «Епікур» «Чеботурочка».

- Із доповіддю про Консолідацію вантажів як інструмент здійснення ефективної доставки по Україні в період війни виступить Юрій Свірський, директор з логістики, Кондитерської фабрики "Ярич".

- Про зміни принципів і моделей роботи транспортної та складської логістики компанії PepsiCo Україна, пошук альтернатив в умовах військового стану розкаже Артем Попенов, керівник департаменту логістики "Пепсіко Україна".

Учасники круглого столу отримають відповіді на актуальні питання щодо ведення бізнесу в умовах сьогодення, зможуть ставити спікерам питання та приймати участь в обговоренні і дискусіях.

По завершенню серії вебінарів учасникам буде надано доступ до їх відеозаписів, а також звіт у вигляді альманаху, якій міститиме презентації та тези виступів, висновки і запропоновані рішення для подальшого використання та імплементації у власний бізнес.

Вартість участі є символічною - 100 грн (участь в 1 круглому столі) і 200 грн (від 2 до 5 круглих столів). Усі надходження від продажу квитків перераховуються на потреби Збройних Сил України. Таким чином, учасники автоматично роблять свій важливий внесок у підтримку ЗСУ .

Ознайомитись детально із програмою круглих столів, спікерами та зареєструватись можна за посиланням https://bit.ly/USAID2022

Кількість місць обмежена.

Читайте також: Walmart має намір доставляти 1 млн посилок на рік за допомогою дронів



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також