30 травня 2022

Компанія Unilever не планує йти з росії

Компанія Unilever не планує йти з росії
1185

Британська компанія Unilever не планує залишати ринок рф. Підприємства виробника продовжують працювати та випускати продукцію, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Компанія Unilever вирішила продовжити роботу на росії. Світовий виробник харчових продуктів Unilever також спростував інформацію про намір «Агрокомплексу ім. М. І. Ткачова», що належить родині екс-губернатора Кубані Олександра Ткачова, придбати заводи підприємства.

«На сьогоднішній день у нас немає намірів йти з росії. Всі наші підприємства в цій країні продовжують працювати та випускати продукцію для росіян», - пояснили в компанії.

8 березня з'явилися повідомлення про те, що Unilever призупинить експорт продукції до рф, а також імпорт з росії. Тоді ж стало відомо, що компанія припинить інвестиції в рекламу та подальші проєкти на рф і не отримуватиме прибуток від своєї присутності у фашистській країні-агресорці. При цьому компанія продовжить постачати життєво важливі продукти харчування та гігієни, вироблені на росії, для жителів країни, проте триматиме це питання під пильною увагою.

Читайте також: Unilever перестане рекламувати свою продукцію дітям віком до 16 років

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також