13 червня 2022

Farfetch прийматиме платежі в криптовалюті

Farfetch прийматиме платежі в криптовалюті
1073

Онлайн-платформа розкішної моди Farfetch запровадить платежі за товари в криптовалюті наприкінці цього року. Спочатку торговий майданчик прийматиме сім криптовалют, включаючи біткойн (BTC), Ethereum (ETH) та Binance Coin (BNB), повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Drapers.

Це сталося після успішного запуску криптовалютних платежів у флагманських магазинах Off-White у Парижі, Лондоні та Мілані, а також у магазині предметів розкоші Browns, що належить Farfetch.

Farfetch співпрацює з глобальною платформою Lunu, яка приймає понад 60 популярних криптовалютних гаманців як форму оплати від клієнтів. У майбутньому Farfetch зможе поділитися своїм досвідом із спільнотою бутіків і брендів.

Окремі клієнти зможуть сплачувати покупки криптовалютою вже в найближчі місяці, для широкого кола покупців у США, Великій Британії й Європі сервіс стане доступним до кінця року. Здійснити оплату через свій гаманець криптовалют можна буде, відсканувавши QR-код зі смартфона.

«Ми раді поділитися своїми технічними та сервісними ноу-хау з нашим співтовариством, – каже Жозе Невеш, засновник, голова та генеральний директор Farfetch. — Як платформна компанія, ми постійно впроваджуємо інновації, щоб служити для індустрії розкоші мостом до нових технологій та середовищ, де споживачі предметів розкоші знаходяться сьогодні і де вони будуть завтра».

Читайте також: Магазини Gucci в США почнуть приймати оплату в криптовалюті

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також