10 червня 2022

Європейський суд позбавив Apple прав на слоган Think different

Європейський суд позбавив Apple прав на слоган Think different
1720

Європейський суд, найвища судова інстанція в Євросоюзі, офіційно позбавив корпорацію Apple ексклюзивного права на використання в регіоні слогана Think different («Думай інакше»). Рішення прийнято за позовом виробника годинника Swatch, який використав схожу фразу: Tick different («Тікай інакше»), повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на iMore.

Apple зареєструвала слоган у 1997 році для технологічних продуктів, включаючно з комп'ютерами, комплектуючими, програмним забезпеченням і мультимедійними продуктами. Компанія заявляла, що використала фразу в рекламі, проте суд з’ясував, що її не застосовували вже понад п'ять років.

Суперечка є частиною битви брендів, яка почалася у 2015 році, коли Apple не змогла назвати свій годинник iWatch. Тоді Swatch спробувала зареєструвати бренд Tick different.

У 2021 році лондонський суд став на бік Swatch у суперечці з Apple. Корпорація подала позов на адресу швейцарського виробника годинника за використання фрази «One more thing» («Ще дещо»). Її вимовляв Стів Джобс наприкінці презентацій Apple перед тим, як анонсувати новий продукт.

Читайте також: Apple представила нову iOS 16

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також