16 червня 2022

Amazon запустила віртуальну примірку кросівок

Amazon запустила віртуальну примірку кросівок
1246

Інтернет-ритейлер Amazon запустив програму для iOS, завдяки якій користувачі можуть візуалізувати, як пара взуття виглядатиме в реальності. Для цього потрібно обрати модель кросівок, що сподобалася, і навести на ногу камеру мобільного телефону. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Drapers.

Технологія віртуальної примірки від Amazon також допоможе побачити, як взуття виглядає під різними кутами, і дозволяє міняти кольори.

На момент запуску програми до неї вже включені тисячі стилів кросівок, зокрема від популярних брендів New Balance, Adidas, Reebok, Puma, Superga, Lacoste та інших.

На даний момент послуга доступна для клієнтів ритейлера в США та Канаді.

«Мета Amazon - створити інноваційний досвід, який зробить покупку модного одягу в Інтернеті простіше і приємніше для клієнтів», - сказав Муге Ердірік Доган, президент fashion-напрямку Amazon.

В останні роки американська інтернет-компанія значно розширила свою діяльність у галузі моди, запустивши власні лінії одягу, запатентувавши віртуальний інструмент для приміряння та збільшивши підрозділ люксових магазинів у Європі.

Читайте також: Amazon Style – перший технологічний магазин одягу від Amazon

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також