17 червня 2022

Фокстрот відновив роботу у харківському ТРЦ Nikolsky

Фокстрот відновив роботу у харківському ТРЦ Nikolsky
1301

Це другий магазин мережі електроніки, що поновлює роботу в Харкові з початку війни, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Всього станом на 17 червня в мережі електроніки та побутової техніки функціонує 92 магазини у 52 містах країни, а також 17 точок видачі інтернет-замовлень з Foxtrot.ua.

Минуло трохи більше року з дня офіційного відкриття найбільшого за площею (загальна – 1698 м кв., торгова – 1297 м кв.) та наповненням магазину Фокстрот у «першій столиці» – у ТРЦ Nikolsky. Такий потенціал дозволив реалізувати останні на той час новації в оформленні магазину і максимально презентувати матричний асортимент.

Однак 24 лютого, через постійні загрози обстрілів, магазини всеукраїнського ритейлера в Харкові тимчасово призупинили роботу.

– Проводити там евакуацію товару ми також не наважилися, щоб не наражати персонал на небезпеку, – розповідає Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот. – Разом з тим, саме фактор тримісячного «простою» став на часі при прийнятті рішення щодо поновлення роботи у ТРЦ Nikolsky. Адже саме в цьому магазині залишився в наявності увесь «довоєнний», чи не найкращий по всій нашій мережі асортимент товарів, завжди актуальних для покупців. Повну «бойову» готовність працювати продемонструвала й команда наших «героїв тилу», котрі із завзяттям взялися за підготовку до відкриття.

Зокрема, у Фокстрот ТРЦ Nikolsky представлено широкий вибір смартфонів, ноутбуків, планшетів, телевізорів, пральних машин, холодильників, кондиціонерів, бойлерів, електросамокатів, товарів з категорії дрібного побуту тощо. Працює сервіс-майстер, доступна послуга покупки частинами від monobank та ПриватБанку, оформлення доставки, самовивозу інтернет-замовлень та надання додаткових сервісних послуг.

У компанії звертають увагу покупців, що вхід до магазину доступний лише зі сторони метро: ліворуч від виходу з ескалатора станції «площа Конституції», на мінус першому поверсі ТРЦ.

Зазначимо, що в ніч з 14 на 15 березня у Харкові одна з ворожих ракет поцілила у флагманський магазин Фокстрот по вул. Вернадського, 2, через що його було зруйновано вщент. Утім, на 44-й день війни компанія наважилася відновити роботу одного зі своїх вцілілих магазинів у Харкові – на пр. Тракторобудівників, 59/56 (ТРЦ «Україна»). Він працює і досі.

Читайте також: Воєнний «формат»: Фокстрот відкрив 10 точок видачі інтернет-замовлень

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також