12 липня 2022

Ритейлер American Eagle будує бізнес у сфері логістики

Ритейлер American Eagle будує бізнес у сфері логістики
1236

Компанія American Eagle, що спеціалізується на виробництві та продажу джинсового одягу, а також володіє брендом спідньої білизни Aerie, має намір розвивати бізнес у сфері логістики, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Business of Fashion.

Відомо, що торік ритейлер придбав два логістичні стартапи — Quiet Logistics та Airterra. Цю покупку багато хто сприйняв як амбітну та дорогу спробу впоратися із затримками постачань та нестачею складських приміщень, які переслідували індустрію моди з початку пандемії.

American Eagle заявляє, що тепер надсилає онлайн-замовлення швидше та дешевше, ніж раніше. Компанія готова зробити ставку на те, щоб продавати логістичні послуги конкуруючим ритейлерам за форматом «відкритого торгового майданчика», за допомогою якого ритейлери могли б ділити складські приміщення, вантажівки для доставки та багато іншого. Завдяки такому об'єднанню ресурсів малий і середній бізнес зможе менше платити за логістику, що зробить невеликі компанії більш конкурентоспроможними порівняно з такими гігантами, як Amazon і Walmart.

«Згодом логістична платформа Quiet може стати більш цінним бізнесом, ніж наш ритейл», - зауважив Майкл Ремпел, головний операційний директор American Eagle.

Читайте також: Gucci скорочує вплив на клімат та збільшує продажі

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також