11 серпня 2022

МакДональдз оголосила про поетапне відновлення роботи в Україні

МакДональдз оголосила про поетапне відновлення роботи в Україні
1472

Мережа фастфуд-ресторанів МакДональдз прийняла рішення про поетапне відкриття своїх закладів у безпечних регіонах України. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на лист Пола Помроя, старшого віцепрезидента бізнес-підрозділу міжнародних ринків МакДональдз.

З початком російського вторгнення в Україну, МакДональдз призупинила роботу всіх ресторанів на території нашої країни.

Проте тепер компанія вирішила частково відновити свій бізнес у безпечних регіонах.

«Після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання наших співробітників повернутися до роботи, ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу. Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів», - йдеться в листі Пола Помроя, старшого віцепрезидента бізнес-підрозділу міжнародних ринків МакДональдз.

За його словами, над цією задачею наразі працює українська команда на чолі з Юлією Бадрітдіновою, яка днями стала генеральною директоркою мережі на ринках України, Чехії та Словаччини.

Читайте також: Юлія Бадрітдінова призначена генеральною директоркою McDonald’s на ринках України, Чехії та Словаччини

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також