12 серпня 2022

Розфарбуємо дитинство: АЛЛО направить 5% від продажів у застосунку на допомогу українським дітям

Розфарбуємо дитинство: АЛЛО направить 5% від продажів у застосунку на допомогу українським дітям
1442

Напередодні шкільного сезону АЛЛО проводить грандіозний розпродаж товарів для дітей, шкільного приладдя, гаджетів та всього, що необхідне для відмінного навчання – як в офлайн, так і онлайн форматі. Але не для всіх українських дітей 1 вересня цього року буде традиційним поверненням до школи, адже через війну чимало родин втратили або покинули свої домівки. За даними міжнародної організації UNICEF, в Україні зараз 3 млн внутрішньо переміщених дітей, їх кількість дедалі зростатиме. Ці діти потребують різного роду допомоги: медичної, психологічної, гуманітарної. 

Тому компанія АЛЛО влаштовує благодійну акцію: з 12 серпня до 05 вересня 2022 року 5% з кожної покупки будь-якого товару в мобільному застосунку АЛЛО будуть спрямовані на допомогу дітям, яких торкнулася війна. Зібрані кошти компанія АЛЛО направить благодійним фондам «Голоси дітей» та «Мама+Я», які підтримують дітей та допомагають їм впоратися з ключовими потребами та проблемами. Фонди надаватимуть психологічну допомогу українськи дітям, у яких є в цьому потреба, а також проводитимуть свята та творчі заняття для покращення психологічного та емоційного стану.

«Війна не обійшла нікого, і особливо вразила дітей Безпосередньо чи опосередковано, всі українські діти зазнали психологічних травм через події. Це можна побачити у тому, які вони малюють малюнки, в які ігри грають дитинство перестало бути кольоровим і легким. Порушено права дітей на освіту, відпочинок, медичну допомогу, свободу пересування та життя. Ми, разом із клієнтами АЛЛО та з партнерами, благодійними фондами, спробуємо допомогти дітям та повернути почуття дитинства. Впевнений, що відрахування 5% від продажу товарів, які були замовлені через мобільний застосунок, дозволять допомогти тисячам українських дітей, які постраждали внаслідок війни», – зазначає Дмитро Деревицький, голова ради директорів ГК “АЛЛО”.

Так, клієнти АЛЛО, збираючи своїх дітей до школи, замовляючи товари в мобільному застосунку АЛЛО, можуть підтримати й тих дітей, яким необхідна допомога саме зараз. Адже не існує маленької допомоги, і 5% здатні зробити велику справу.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також