16 серпня 2022

SPAR вийшла на ринок Латвії

SPAR вийшла на ринок Латвії
1249

Нідерландська мережа продуктових супермаркетів SPAR вийшла на ринок Латвії з відкриттям першого магазину в місті Салдус. Загальна площа першого в країні супермаркету світової торгової мережі складає 720 квадратних метрів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Insight Network.

Магазин SPAR відкрив свої двері в місті з населенням близько 9,5 тисячі людей, розташованому в 120 км на захід від Риги. На відкриття супермаркету, з якого розпочинається експансія ритейлера до Латвії, приїхав член правління SPAR Latvia Андріс Вілкмайєрс.

"Сьогодні ми з гордістю відкриваємо перший із 200 магазинів SPAR у Латвії, що є нашою п'ятирічною метою", - прокоментував Вілкмайєрс, зазначивши, що компанія витратила багато сил та часу на розробку оптимального формату магазинів для нового ринку.

У магазині будуть представлені свіжі продукти харчування та бакалія, товари повсякденного попиту, а також працюватиме власна пекарня. Як додатковий бонус SPAR відкриває на своїх площах виставку робіт латвійського художника-імпресіоніста Яніса Розенталса.

На першому етапі SPAR тісно співпрацює з місцевими виробниками та партнерами, у тому числі у розробці власних торгових марок. У компанії розраховують впровадити у країні мультиформатну концепцію сучасної торгівлі, представивши у магазинах як продукцію місцевих виробників, і товари від популярних у країнах Балтії брендів. Ритейлер також пообіцяв надати підтримку місцевим виробникам у просуванні продукції у своїх магазинах.

Читайте також: SPAR відзначає 90 років із рекордними продажами по всьому світу

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також