16 серпня 2022

ОККО відбудовує вже четвертий освітній заклад на Київщині

ОККО відбудовує вже четвертий освітній заклад на Київщині
1133

Компанія власним коштом відновить будівлю садочку-ясел «Веселка», яка постраждала внаслідок воєнних дій у Гостомелі, повідомляє TradeMaster.UA.

На сьогодні це вже четвертий заклад освіти для дітей у Київській області, відбудову якого повністю фінансує мережа. Будівельні роботи ведуться в ліцеї № 1 у м. Гостомель; загальноосвітній школі у с. Розважів; Бобрицькій гімназії, які входять до Гостомельської громади.

У будівлі садочку відремонтують дах, систему опалення, замінять двері та вікна, щоб 300 дітей, мали змогу знову відвідувати «Веселку».

Нагадаємо, що компанія продовжує свої програми з допомоги військовим та потерпілим від війни. Так, мережа безкоштовно годує на АЗК захисників та захисниць у гарячих точках; допомагає пальним фонду «Повернись живим», а також волонтерам, які займаються евакуацією, доставкою гуманітарних вантажів; надала 220 тисяч літрів пального для потреб відновлення інфраструктури Чернігова та низки постраждалих міст Київщини; перерахувала кошти на закупівлю п’яти реанімобілів.

За попередніми підрахунками загальний розмір допомоги на підтримку захисників України та потерпілих від війни наданої за сприяння компанії ОККО склав понад 120 мільйонів гривень.

Читайте також: ОККО відбудовує постраждалі освітні заклади Київщини

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також