19 вересня 2022

Adidas вирішила не повертатися до росії

Adidas вирішила не повертатися до росії
1302

Німецька компанія Adidas, другий за величиною виробник та продавець спортивного одягу та взуття на світовому ринку, передумала повертатися на російський ринок, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Adidas випустила заборону на відвантаження товарів до росії, а також ініціювала скорочення в країні близько 3 тисяч своїх співробітників. Учасники ринку пов'язують дії спортивного гіганта із репутаційними ризиками.

Повідомляється, що рішення про масові скорочення було ухвалено на засіданні в центральному офісі Adidas ще наприкінці серпня. Тим, хто добровільно підписав розірвання договорів, пообіцяли виплатити по п'ять місячних окладів. Менеджерам російського підрозділу Adidas було запропоновано зайняти посади в Reebok – цей бренд найближчим часом відкриється на росії під вивісками Sneaker Box.

Управлятиме бізнесом Reebok турецька компанія FLO Retailing, яка отримала права оренди приблизно на 100 магазинів. Спочатку Adidas та Reebok планували відновити роботу на російському ринку ще в середині серпня, пізніше називалися дати у вересні. Офіційно інформацію щодо майбутнього роздрібного бізнесу на росії в Adidas не коментують.

Читайте також: Каньє Вест припинить роботу з Adidas та Gap після закінчення термінів контрактів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також