27 вересня 2022

В Іспанії вилучили партію підробок на 300 млн. євро

В Іспанії вилучили партію підробок на 300 млн. євро
1263

Іспанська влада зробила найбільший у Європі арешт контрафактних дизайнерських товарів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Sundayworld.com.

Усього було вилучено понад 5 тонн підроблених брендових сумок та одягу на суму понад 300 млн євро, а також 70 тисяч євро готівкою та три автомобілі.

Загалом у рамках операції, що проводиться за підтримки Європолу, поліцією було заарештовано 17 осіб, рейди проводилися на 14 ринках, у 4 магазинах і 3 приватних будинках.

Злочинна організація, яка базувалася в основному на двох островах Карибського басейну - Тенеріфе і Фуертевентура, купувала контрафактні матеріали головним чином у промисловій зоні Кобо Кальеха в Мадриді, а також безпосередньо в Китаї. Реалізація продукції проводилася в туристичних районах, котрим характерна присутність великої кількості людей із короткими періодами перебування.

Серед вилученої продукції основну масу складають копії товарів престижних брендів, включаючи сумки, різні вироби зі шкіри, одяг, сонцезахисні окуляри, годинники й аксесуари.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також