15 листопада 2022

У Китаї знищили 3000 тонн підроблених товарів

У Китаї знищили 3000 тонн підроблених товарів
1099

Китайська влада провела у 17 провінціях та містах масштабну акцію зі знищення контрафактної продукції загальним обсягом 3000 тонн на суму близько 69 млн доларів, повідомляє TradeMaster.UA з на Business of Fashion.

Частина ліквідованих товарів, ймовірно, була брендована під вироби таких виробників, як Nike та Louis Vuitton. Також серед підробок виявилася алкогольна продукція австралійської компанії Treasury Wine Estates та китайського виробника байцзю Kweichow Moutai.

Операція була проведена під контролем Державного управління регулювання ринку країни і стала частиною Тижня пропаганди політики сумлінної конкуренції в Китаї.

Подібні публічні акції проводяться досить часто, оскільки контрафактне виробництво в Китаї, як і раніше, широко поширене, попри спроби офіційної влади викорінити його.

За підрахунками Організації економічного співробітництва та розвитку, світова торгівля контрафактною продукцією у 2019 році становила 464 млрд доларів, а бум електронної торгівлі у 2020–21 роках призвів до масового зростання постачання підроблених товарів.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також