18 листопада 2022

WhatsApp тестує «бізнес-довідник»

WhatsApp тестує «бізнес-довідник»
1478

У WhatsApp з'явиться каталог місцевих підприємств. За допомогою бізнес-довідника можна знайти кафе, готель або інший заклад прямо в месенджері, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на TechCrunch.

Нововведення дозволить користувачам вибрати вкладку «Найближчі підприємства» у списку контактів. Компанію можна знайти і за назвою, а також за розділами, наприклад, "Їжа та напої", "Банки" та "Готели". На екрані з'явиться список активних профілів підприємств, де бренди можуть демонструвати свої продукти, а також спілкуватися безпосередньо з користувачами. Приватним особам функція дозволить уникнути потреби витрачати час на пошук контактів компаній в інтернеті.

Нова функція вже тестується у деяких регіонах, серед яких Бразилія, Колумбія, Індонезія та Велика Британія. У компанії наполягають, що опція побудована з урахуванням вимог конфіденційності, месенджер не реєструє місцезнаходження та не збирає інформацію про те, які заклади переглядаються конкретними користувачами.

Експерти відзначають, що WhatsApp стоїть на шляху перетворення месенджера на платформу електронної комерції, що підтверджує плани з монетизації безкоштовної програми. У квартальному звіті за минулий місяць компанія повідомила, що бізнес із розміщення реклами в WhatsApp зріс на 80% у річному обчисленні і наближається до отримання річного доходу у розмірі $1,5 млрд.

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також