22 листопада 2022

WOG передала обладнання двом лікарням, які рятують життя пораненим дітям

WOG передала обладнання двом лікарням, які рятують життя пораненим дітям
1166

Мережа АЗК WOG передала вкрай необхідне обладнання дитячим лікарням Львова та Дніпропетровської області, де лікують дітей, які постраждали від війни. Кошти на нього були зібрані в межах проєкту «Дорога добра». Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Його співорганізатором є Благодійний фонд «Твоя опора», амбасадором – Маша Єфросиніна.

З року в рік WOG реалізовує низку соціально значимих проєктів. Із перших днів широкомасштабної війни компанія сфокусувалася на підтримці тих, хто рятує життя. «Дорога добра» – один із багатьох проєктів, які WOG втілює в межах обраної стратегії.

«Від початку великої війни сотні маленьких українців отримали травми та поранення внаслідок обстрілів та бомбардувань ворогом цивільної інфраструктури. Лікарні, де рятують цих дітей, потребують оснащення, яке дозволить спеціалістам оперативно та в потрібному обсязі надати допомогу маленьким пацієнтам. А головне – рятувати їхні життя та здоров’я. Ми неймовірно вдячні кожному благодійнику, клієнту, які долучилися до «Дороги добра». Без вашої підтримки цей та багато інших проєктів були б неможливі», – подякував директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

Для дитячої лікарні в Дніпропетровській області, яка спеціалізується на проведенні найбільш термінових та складних операцій, закупили дефібрилятор і систему обігріву пацієнта. Лікарні Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова – наркозний апарат для операційної. Він надзвичайно потрібен лікарям, які ледь не щодня оперують діток, які постраждали внаслідок бойових дій.

«Під опікою фонду «Твоя опора» сьогодні 101 лікарня в 20 областях країни.  Це найважливіший напрямок нашої роботи, оскільки там лікарі рятують щодня поранених українців, зокрема дітей. Так, від початку війни понад 800 діток отримали поранення різного ступеню тяжкості. І це лише ті дані, які вдалося зібрати.

Підтримка й допомога в цій справі надійних партнерів, яким є мережа АЗК WOG, надважлива. Завдяки цій співпраці у вересні ми змогли придбати дороговартісні препарати, яких бракує для лікування поранених діток. А сьогодні передали двом лікарням обладнання, якого вони конче потребують, щоб допомагати та рятувати малечу, яка постраждала в результаті воєнних дій. На жаль, через масовані обстріли, кількість поранених залишається великою. Бувають випадки, коли потрібно одночасно робити кілька операцій. Тож це обладнання лікарням украй необхідне», - наголосила засновниця благодійного фонду «Твоя опора» Валерія Татарчук.

«Важко передати те, що відчуваєш, дивлячись в очі пораненим діткам на лікарняних ліжках. В них біль та неймовірна сила й жага до життя, шанси на яке зростають завдяки таким проєктам як «Дорога добра». Кожен українець, який не проїхав повз, а придбав на АЗК WOG гарячий напій у фіолетовому горнятку з єдинорогом, зробив вагомий внесок у порятунок малечі. А лікарі, які невтомно з дня в день вже дев’ятий місяць повертають до життя дітей, котрі постраждали від війни, маючи потрібне обладнання. Отже, тепер зможуть зробити ще більше», - підкреслила співорганізатор та амбасадор проєкту «Дорога добра» Маша Єфросиніна. 

«Дорога добра» – це проєкт з історією, який мережа АЗК WOG реалізовує шістнадцятий рік поспіль. Навіть війна не стала йому на заваді. З кожним роком все більше українців долучаються до доброї справи. Завдяки цьому вдалося закупити сучасне дороговартісне обладнання для медичних закладів по всій країні, тим самим врятувавши життя тисяч дітей.

Читайте також: «Генератори світла» - спільний проєкт WOG та МОЗ із забезпечення лікарень генераторами

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також