24 листопада 2022

Два спиртзаводи на Вінниччині спробують продати удвічі дешевше

Два спиртзаводи на Вінниччині спробують продати удвічі дешевше
1421

Фонд державного майна України виставив на онлайн-аукціон два спиртових заводи у Вінницькій області. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.

Так, 5 грудня відбудеться аукціон з продажу ДП «Тростянецький спиртовий завод» (Вінницька обл., Гайсинський р-н, смт Тростянець). Стартова ціна 22,06 млн грн, що удвічі дешевше, ніж було у жовтні поточного року (44,1 млн грн).

Актив включає 67 об’єктів нерухомого майна (будівлі та споруди виробничого призначення, склади, трансформаторна підстанція, чани, артскважини тощо) загальною площею 21,1 тис. м². Станом на 31 серпня 2021 р. на балансі підприємства обліковуються транспортні засоби у кількості 31 одиниця.

Крім того, наявні 9 зареєстрованих земельних ділянок загальною площею 49,5 га.

«Майно, що входить до складу ЄМК ДП «Тростянецький спиртовий завод», не перебуває в оренді», — додали у фонді.

Крім того, 7 грудня відбудеться аукціон з продажу ДП «Гайсинський спиртовий завод» (Вінницька обл., м. Гайсин) зі стартовою ціною 9,27 млн грн, що також вдвічі менше за стартову ціну за актив на аукціоні 18 листопада, що складала 18,54 млн грн.

Актив складається з 26 будівель та споруд (виробничі та адміністративні будівлі, зерносховища, градирні, мелясно-мазутна станція, спиртосховище, ангари, насосні станції тощо), а також 11 транспортних засобів та 625 одиниць обладнання.

Підприємство має необхідне технологічне обладнання, а також необхідні комунікації.

Окреме майно Гайсинського спиртового заводу розташоване на 16 земельних ділянках у Гайсині, а також селах Тімар та Куна Гайсинського району.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також