23 січня 2023

До Дня Соборності VARUS запустив проєкт про фірмові страви різних регіонів України

До Дня Соборності VARUS запустив проєкт про фірмові страви різних регіонів України
1232

VARUS запустив історично-кулінарний проєкт “Наша область — наша страва”, щоб познайомити українців з багатством та різномаїжжям української кухні. У своїх соцмережах компанія ділитиметься цікавими фактами та рецептами фірмових страв різних регіонів України. У фіналі проєкту всі страви будуть об‘єднані в  гастрономічну карту. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

VARUS розкриє таємницю, кому ж належить рецепт котлети по-київськи, розповість, чому в Одесі незрівнянно готують форшмак, нагадає, чим прославився львівський сирник та поділиться рецептом справжнього запорізького куліша, який готували козаки.

“Кожен регіон України має свої неповторні історичні, культурні та кулінарні особливості. Проєкт “Наша область — наша страва” має не тільки розважальну, освітню, але й символічну місію. Наша мета — зібрати такі рецепти-візитівки областей, які показують все наше різномаїжжя, і в одночас вони об’єднуються єдиною ідеєю — це любов та шана до українських традицій та смаку”, — розповіла Ольга Румянцева маркетинг-директорка мережі супермаркетів VARUS.

Перша страва та історія про неї вийшла 22 січня у День Соборності — це свято, яке має сакральне значення для кожного українця. 22 січня 1919 року у Києві проголосили акт злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки — двох частин України, які протягом багатьох років були примусово розділені іншими між іншими країнами.

Понад 100 років потому День Соборності нагадує українцям, що, попри всі наші відмінності, коли ми об’єднуємось, то  здатні подолати будь-які виклики.

Слідкувати за проєктом та дізнаватись більше про гастрономічні уподобання різних куточків України можна на сторінках VARUS у Facebook та Instagram.

Читайте також: VARUS долучився до благодійних сніданків «Доброго ранку, шеф» з продуктам власних торгових марок

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також