01 лютого 2023

C4R та Creatio представлять рішення в галузі маркетингу на конференції BIG TRADE-MARKETING SHOW-2023

C4R та Creatio представлять рішення в галузі маркетингу на конференції BIG TRADE-MARKETING SHOW-2023
1282

Міжнародна компанія Consulting for Retail, що спеціалізується на реінжинірингу та автоматизації процесів роздрібної торгівлі, візьме участь у конференції BIG TRADE-MARKETING SHOW-2023.

Спільно із партнером C4R представить учасникам конференції Creatio – єдину платформу для автоматизації CRM, галузевих та внутрішніх процесів за допомогою no-code технологій. На платформі Creatio тисячі компаній у 100+ країнах світу втілюють у життя свої ідеї та проєкти.

Прагнучи надати своїм клієнтам найефективніші продукти, які повною мірою задовольнять їхні потреби, компанія C4R постійно стежить за тенденціями та активно посилює свій портфель найсучаснішими та найпросунутішими рішеннями. Серед останніх поповнень:

-Мобільний застосунок Freshto для управління строками придатності товарів;
-SR Voice Operations для керування складською логістикою за допомогою голосових технологій;
-Num8erz.Range для оптимізації управління асортиментом;
-Cloudflare для забезпечення кібербезпеки.

«За 7 років успішної роботи в Україні, Європі та країнах СНД ми здобули довіру та хорошу репутацію серед наших клієнтів і партнерів, та підтримуємо її, пропонуючи професійні консалтингові послуги, Enterprise рішення найкращих вендорів та продукти власної розробки. Участь у конференції – чудова нагода розповісти про переваги наших продуктів широкій аудиторії професіоналів», – прокоментував Павло Щербаков, засновник Consulting for Retail.

Сьогодні компанія Consulting for Retail працює у 8 країнах світу та планує вихід на нові ринки найближчим часом. Серед її клієнтів понад 20 великих роздрібних мереж: АТБ, NOVUS, Копійочка, Таврія В, Hubo, Magnum Cash&Carry, Мalbi Foods, Bravo, СВІЙ МАРКЕТ, Linella, АВРОРА, Меломан та інші.

Читайте також: Consulting for Retail виходить на американський ринок



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також