02 лютого 2023

McDonald’s відновлює роботу перших трьох у 2023 році ресторанів

McDonald’s відновлює роботу перших трьох у 2023 році ресторанів
1509

1 лютого відкрилися одразу три ресторани McDonald’s у столиці, які стали першими закладами, що повернулися до роботи у 2023 році. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Компанія продовжує відновлення ресторанів як важливої частини локальної інфраструктури і повертає елементи «нормальності» у щоденне життя громад: як клієнтів, так і працівників та партнерів. Сьогодні відкриті ресторани за адресами:

вул. Борщагівська, 2Б (біля Центрального РАЦСу)

вул. Ползунова, 6 (Південний залізничний вокзал);

вул. Георгія Кірпи, 5А (Південний залізничний вокзал);

McDonald’s на вул. Борщагівській, 2Б вдало розташований поруч із жвавим перехрестям, тому автомобілістам зручно заїжджати до ресторану на МакДрайв, який облаштований із двома лініями в’їзду. Інші два заклади на вул. Ползунова, 6 та вул. Георгія Кірпи 5А розташовані на Південному Залізничному вокзалі, де комфортно пообідати смачними стравами під час очікування на потяг.

В усіх трьох ресторанах зробити замовлення можна у залі та на МакДрайві. Заклади працюватимуть з 07:00 до 21:00, дотримуючись розширених правил безпеки, впроваджених компанією. Ресторани закриваються під час повітряної тривоги і відновлюють роботу орієнтовно через годину після її скасування. Інформація про відкриті і тимчасово закриті заклади оновлюється в режимі реального часу на сайті McDonald’s.

Відтепер у Києві працюють 43 заклади McDonald’s. Загалом в Україні відновили роботу вже 67 ресторанів. Дізнатися про графік роботи та перелік усіх закладів можна з офіційних джерел інформації McDonald’s в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).

Протягом минулого року компанія підтримувала країну через програми гуманітарної допомоги постраждалим сім'ям і лікарням, які втілює «Фундація Дім Рональда МакДональда» за активної волонтерської участі працівників McDonald’s. Так, у 2022 році понад 160 тисяч наборів продуктів першої необхідності отримали українські родини у тих містах, де у цьому найбільша потреба: у деокупованих чи прифронтових зонах, а також де перебувають сім’ї та діти, які вимушено покинули свої домівки. А у програмі закупівлі життєво важливого медичного обладнання та гуманітарної допомоги для лікарень медичні заклади отримали 200 апаратів вакуумної терапії (ВАК-апарати) та 420 вакуумних аспіраторів для лікування обширних мінно-вибухових ран.

У цьому році McDonald’s продовжує підтримувати Україну і українців через програми гуманітарної допомоги та благодійні проєкти.

 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також