07 лютого 2023

Французький бренд одягу Cop.Copine припиняє існування

Французький бренд одягу Cop.Copine припиняє існування
1159

Французька одягова фірма Cop.Copine, яка знаходилася під зовнішнім керуванням з 7 листопада минулого року, йде з ринку. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

Cop.Copine не вдалося знайти нового власника на тлі «складної ситуації, в якій сьогодні знаходиться ринок прет-а-порте, та глибокої трансформації, яку він переживає», заявили в компанії.

Однак покупці, які претендували на Cop.Copine знаходилися, але їхні пропозиції були лише «частковими». І одну таку торговельний суд задовольнив. Французька група жіночого прет-а-порте Antonelle купує 23 з 48 бутіків Cop.Copine, а також частину складських запасів, які зможе розпродати протягом півроку.

Працівники, зайняті в магазинах (всього 51 людина), будуть працевлаштовані в Antonelle. Усього мережа Cop.Copine налічує 72 магазини (включаючи точки продажу за зниженими цінами). Інші активи Cop.Copine, включаючи штаб-квартиру, марку та магазини, що залишилися, будуть ліквідовані в найближчі тижні. 90 співробітників Cop.Copine буде звільнено в рамках соціального плану звільнень економічного характеру.

Перезавантаження Cop.Copine розпочалося у 2020 році. Акціонери робили ставку на велику диверсифікацію бізнесу, проте підприємству просто «забракло часу» на те, щоб зроблені кроки принесли свої плоди, і «багатомільйонні вливання» тут не допомогли. У 2021 році обсяг продажів бренду становив 24 млн євро, а у 2022 році мав «наблизитися до 20 млн євро з 10 млн євро в пасиві».

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також