В Іспанії вироблятимуть веганські сирні продукти на основі оливкової олії

Іспанський виробник продуктів харчування Väcka випустив два веганські сирні продукти, виготовлені з використанням оливкової олії. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.
За даними компанії, використання оливкової олії першого холодного віджиму та молока з насіння дині як альтернативи кокосовій олії та ферментованому мигдальному молоку в двох нових продуктах — Väcka's Mözza та Pumpkin Chxddar — призвело до зниження вмісту насичених жирів на 73,6%.
У Väcka зазначають, що в той час, як користь оливкової олії для здоров'я добре відома, молоко з насіння дині є ще однією здоровою альтернативою жирам, що зазвичай використовуються. Один із компонентів молока з насіння дині — лінолева кислота — може допомогти запобігти серцево-судинним захворюванням і зміцнити імунну систему.
Читайте також: Continente запускає веганську альтернативу йогуртам
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Теги: новини виробників, венаство, веганський сир
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар