14 березня 2023

Adidas таємно продовжує співпрацю з Каньє Вестом

Adidas таємно продовжує співпрацю з Каньє Вестом
1361

За кілька місяців після розриву компанія Adidas, схоже, таємно помирилася з репером Каньє Ye Вестом. Вони домовилися продати акції Yeezy, що залишилися, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Розрив між Adidas та Ye наприкінці минулого року дорого обійшовся обом сторонам. Після того, як репер неодноразово виступав із расистськими та антисемітськими висловлюваннями, спортивний бренд звільнив його. Відразу після цього Ye вибув зі списку мільярдерів Forbes, втративши величезний успіх своєї лінії продуктів Yeezy.

Однак Adidas також відчув на собі наслідки розриву: було підраховано, що цей крок може коштувати бренду понад мільярд доларів у вигляді непроданих акцій та витрат на знищення. Ціна акцій та кредитний рейтинг компанії різко впали.

Тепер, як кажуть, знайдено компроміс: нової співпраці чи нових продуктів не буде, але продукція Yeezy, що залишилася, знову надійде у продаж. Різні ЗМІ повідомляють, що Adidas буде дозволено продовжувати випуск та просування існуючих моделей, але колекція не буде продовжена.

За повідомленнями, залишки продукції становлять близько 500 млн. доларів, які бренд все ще може монетизувати таким чином. Угода також врятує Adidas від прогнозованих збитків цього фінансового року. Однак це означає, що компанія опиняється в складному становищі: для репутації бренду найкраще позбутися запасів, що залишилися, якомога тихіше і непомітніше. З іншого боку, кросівки обмеженої серії можуть стати затребуваними (і дорогими) предметами колекціонування, зазначає видання.

Читайте також: Adidas вперше за 30 років закінчить рік зі збитками

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також