17 березня 2023

Kellogg до кінця 2023 року розділить бізнес на дві компанії

Kellogg до кінця 2023 року розділить бізнес на дві компанії
1581

Американський виробник продуктів харчування Kellogg до кінця поточного року розділить бізнес на дві компанії з лістингом на біржі. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

Сегмент із виробництва снеків отримає назву Kellanova. Бізнес, що залишився – північноамериканський підрозділ з випуску продуктів переробки зерна (кукурудзяні пластівці тощо) – буде перейменований на WK Kellogg Co.

За словами майбутнього глави Kellanova та нинішнього гендиректора Kellogg Стіва Кехілейна, «Kell» вказуватиме а зв'язок з Kellogg, а «nova» – символізувати новизну та прагнення бути одним із світових лідерів на ринку снеків.

Про майбутній поділ Kellogg оголосила у червні минулого року. На той момент також планувалося виділити в окрему компанію або продати бізнес із виробництва продукції з рослинної сировини, однак у лютому продовольчий гігант відмовився від цих планів на тлі зниження інтересу споживачів та інвесторів до цього сегменту.

В результаті цей бізнес буде включено до складу Kellanova. Також у портфель компанії увійдуть такі бренди, як чіпси Pringles та сирні крекери Cheez-Its.

Читайте також: Pringles допомагає фермерам скоротити викиди

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також