20 березня 2023

Спробуйте світ на смак: VARUS поповнює власний імпорт товарами ТМ Origin

Спробуйте світ на смак: VARUS поповнює власний імпорт товарами ТМ Origin
1234

Мережа VARUS розширює лінійку товарів власної ТМ Origin новинками із різних країн. ТМ Origin особлива тим, що товари імпортуються із країн, з якими цей продукт асоціюється, надаючи клієнту можливість оцінити автентичний смак оригіналу. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

В ассортименті ТМ Origin є цікаві різновиди макаронних виробів, справжній іспанський помас, делікатесна печінка тріски, вишукана червона ікра та інші продукти. Всі постачальники товарів для ТМ Origin проходять ретельний відбір та перевіряються на предмет дотримання вимог щодо якості продукції та технологій виробництва. Адже VARUS ставиться з великою відповідальністю до безпеки та якості усіх представлених в мережі товарів. ТМ Origin пропонує клієнтам спробувати на смак оригінальні товари з Іспанії, Італії, Ісландії та інших країн.

Іспанська олія помас добре підходить для смаження, випікання, приготування соусів та заправки салатів. Продукти, обсмажені на такій олії, містять менше жирів, так як при нагріванні помас утворює навколо продукту апетитну скоринку, яка запобігає вбиранню жиру. Олія помас ТМ Origin уже з'явилася на поличках магазинів VARUS.

Якщо ж ви полюбляєте італійську кухню, то до вашої уваги новинка серед макаронних виробів із твердих сортів пшениці. Можете бути впевнені, що їх доставили прямісінько з Італії. Очевидно, що саме завдяки високим стандартам якості та смаку, італійська паста має одні з найвищих показників експорту. Вже сьогодні макаронні вироби ТМ Origin від кращих виробників Італії можна придбати в мережі VARUS.

«Портфель власних торгових марок VARUS активно розширюється у всіх цінових сегментах. Товари ВТМ дозволяють клієнту отримати новий кулінарний досвід, спробувавши якісну продукцію за доступними цінами. Для цього VARUS відбирає найкращих постачальників – як українських, так і з інших країн. Ми й надалі плануємо тішити наших клієнтів смачними новинками товарів ВТМ. Наприклад, вже зовсім скоро на полицях наших магазинів можна буде побачити запашну рожеву Гімалайську сіль ТМ Origin», розповідає керівниця відділу розробки ВТМ мережі VARUS  Ганна Бурцева.

Тож, завітайте до магазинів VARUS та відкрийте для себе нові смаки з продуктами ВТМ Origin!

Читайте також: Мережа VARUS задонатила 1 000 000 гривень на дрони-камікадзе

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також